Succesverhalen

Dennis

Vanuit de operatie naar het bedrijfsbureau! Scouting Talent heeft Dennis succesvol bemiddelt naar een nieuwe uitdaging als Projectleider.
Dennis wilde na vele jaren de stap zetten naar het bedrijfsbureau. Hij houdt zich nu dagelijks bezig met prachtige projecten. Hij is hierbij verantwoordelijk voor het calculatietraject, de werkvoorbereiding, onderhoudscontracten en de aftersales.
“Ik ben blij dat ik benaderd ben door Scouting Talent voor deze nieuwe stap in mijn carrière. Ik heb de gehele sollicitatieprocedure als prettig ervaren, waarbij de communicatie en opvolging goed was. Er wordt niet alleen naar het CV gekeken, maar ook de persoon achter het CV”

Mark

Na het afronden van de opleiding Supply Chain Management was dit het moment voor Mark om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. Na een kennismakingsgesprek met Scouting Talent was het gevoel direct goed en dit bleek een voorbode voor de rest van het traject.
“Ik heb het gehele traject als zeer prettig ervaren! De communicatie was snel, flexibel en open. Hierdoor was het voor mijn nieuwe werkgever, Scouting Talent en mijzelf een 100% match”

Jaimy

Een volledige carrièreswitch! Jaimy werkte maar liefst 7 jaar in de horeca, maar hij begon zich steeds vaker af te vragen of dit wel zijn droom baan is. Jaimy die in zijn vrijetijd enorm handig is en over twee rechterhanden beschikt koos voor de techniek. In samenwerking met het Graafschap College is Jaimy gestart met de 2-jarige BBL-opleiding Mechatronica. Hij wordt nu opgeleid als allround machinebouwer.  De opleiding, boeken en overige lesmateriaal wordt volledig betaald door Scouting Talent. Jaimy kan nu werken en leren tegelijk en heeft straks een afgeronde technische opleiding.
“Toen ik met Scouting Talent in contact ben gekomen ging alles heel snel. Er wordt goed en professioneel naar je wensen geluisterd. Ik voelde mij direct op mijn gemak en had vertrouwen in onze samenwerking! Nogmaals dank voor deze mooi kans en carrièreswitch”

Sylvester

De perfecte volgende stap! “Van een goede naar een betere baan” deze vlieger gaat bij Sylvester wel op. Hij is er op alle fronten op vooruitgegaan en daar doen we het voor binnen Scouting Talent. Toen hij bij Scouting Talent binnenwandelde was hij nog erg zoekende en wist hij nog niet wat hij graag zou willen gaan doen.
Samen hebben wij gekeken naar de wensen van Sylvester. In een korte periode hebben wij bij diverse gesprekken en rondleidingen bij bedrijven voor hem georganiseerd. Dit puur om eens in een andere keuken te kijken.
“Ik ben Scouting Talent erg dankbaar voor deze kans. Voor mij is het echt een eye-opener geweest!”

Daphne

In het ambitiegesprek met Daphne kwam al snel naar voren dat ze enorm veel energie haalt uit klantcontact. Ze is commercieel en klantgericht ingesteld en heeft als grote voordeel dat ze ook een technische achtergrond heeft. Daphne kon via Scouting Talent uiteindelijk kiezen uit twee geïntresseerde bedrijven. Ze koos voor de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst. “Door Klaas heb ik de perfecte baan gevonden. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en kwam snel achter mijn kwaliteiten”.

Kevin

Kevin wilde graag de volgende stap zetten in zijn carrière. Hij zat in een tijdelijke detacheringsbaan waarbij hij dagelijks vele woon-werk kilometers moest maken. Hij wilde naast meer uitdaging ook graag dichter bij huis werken. Kevin wil graag commercie, klantcontact en techniek combineren. Dit heeft hij via Scouting Talent gevonden. Hij is begonnen in de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst en hij is bemiddeld o.b.v. werving & selectie. Kevin blij, de opdrachtgever blij!

Brian

Eind 2023 kwamen wij in contact met Brian. Brian heeft als opleidingsachtergrond HBO Logistiek en Economie. Hij heeft o.a. ervaring met verbeterprojecten en het managen van complexe processen en projecten. Brian was toe aan een nieuwe prikkel en uitdaging. Door zijn persoonlijkheid en communicatieve vaardigenheden i.c.m. zijn achtergrond en de bovenmatige interesse in de techniek zagen wij in hem dé Projectleider. “Ik heb een positieve ervaring met Scouting Talent. Ze zijn professioneel, komen gemaakte afspraken punctueel na en men voelt goed aan welk bedrijf goed bij je past.”