Succesverhalen

Dennis

Vanuit de operatie naar het bedrijfsbureau! Scouting Talent heeft Dennis succesvol bemiddelt naar een nieuwe uitdaging als Projectleider.
Dennis wilde na vele jaren de stap zetten naar het bedrijfsbureau. Hij houdt zich nu dagelijks bezig met prachtige projecten. Hij is hierbij verantwoordelijk voor het calculatietraject, de werkvoorbereiding, onderhoudscontracten en de aftersales.
“Ik ben blij dat ik benaderd ben door Scouting Talent voor deze nieuwe stap in mijn carrière. Ik heb de gehele sollicitatieprocedure als prettig ervaren, waarbij de communicatie en opvolging goed was. Er wordt niet alleen naar het CV gekeken, maar ook de persoon achter het CV”

Mark

Na het afronden van de opleiding Supply Chain Management was dit het moment voor Mark om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. Na een kennismakingsgesprek met Scouting Talent was het gevoel direct goed en dit bleek een voorbode voor de rest van het traject.
“Ik heb het gehele traject als zeer prettig ervaren! De communicatie was snel, flexibel en open. Hierdoor was het voor mijn nieuwe werkgever, Scouting Talent en mijzelf een 100% match”

Jaimy

Een volledige carrièreswitch! Jaimy werkte maar liefst 7 jaar in de horeca, maar hij begon zich steeds vaker af te vragen of dit wel zijn droom baan is. Jaimy die in zijn vrijetijd enorm handig is en over twee rechterhanden beschikt koos voor de techniek. In samenwerking met het Graafschap College is Jaimy gestart met de 2-jarige BBL-opleiding Mechatronica. Hij wordt nu opgeleid als allround machinebouwer.  De opleiding, boeken en overige lesmateriaal wordt volledig betaald door Scouting Talent. Jaimy kan nu werken en leren tegelijk en heeft straks een afgeronde technische opleiding.
“Toen ik met Scouting Talent in contact ben gekomen ging alles heel snel. Er wordt goed en professioneel naar je wensen geluisterd. Ik voelde mij direct op mijn gemak en had vertrouwen in onze samenwerking! Nogmaals dank voor deze mooi kans en carrièreswitch”

Sylvester

De perfecte volgende stap! “Van een goede naar een betere baan” deze vlieger gaat bij Sylvester wel op. Hij is er op alle fronten op vooruitgegaan en daar doen we het voor binnen Scouting Talent. Toen hij bij Scouting Talent binnenwandelde was hij nog erg zoekende en wist hij nog niet wat hij graag zou willen gaan doen.
Samen hebben wij gekeken naar de wensen van Sylvester. In een korte periode hebben wij bij diverse gesprekken en rondleidingen bij bedrijven voor hem georganiseerd. Dit puur om eens in een andere keuken te kijken.
“Ik ben Scouting Talent erg dankbaar voor deze kans. Voor mij is het echt een eye-opener geweest!”